Initiatief
Het onderzoek naar de publicatie Slavernij en de stad Utrecht kwam tot stand in samenwerking met de gemeente Utrecht.
Ingesproken teksten website
De ingesproken teksten die bij een aantal locaties te beluisteren zijn kwamen in 2012 tot stand in het kader van de digitalisering van de ‘Wandelgids Sporen van Slavernij in Utrecht’ (Ester Captain / Hans Visser, 2012). De teksten werden destijds ingesproken door Denise Jannah.
Website
De website ‘Sporen van Slavernij in Utrecht’ is een co-productie van Kosmopolis Utrecht en Schermen& – erfgoed. Schermen& richt haar werk op het ondersteunen van de digitale activiteiten van kleinere erfgoed- en cultuurinstellingen. Dit kan het ontwikkelen van websites of content voor websites zijn, maar ook advies voor het inrichten van digitale wandel- en fietsroutes. Ook het verrichten van onderzoek en het schrijven van subsidieaanvragen behoort tot de activiteiten.
Privacy statement
Uw privacy is belangrijk voor ons en Sporen van Slavernij Utrecht verzamelt dan ook geen gegevens om met derden te delen. Google Analytics wordt uitsluitend gebruikt om het bezoek aan de site te bestuderen en gebruikt geanonymiseerde gegevens. Stelt u ons een vraag via het contactformulier dan worden de gegevens (naam en e-mail) alleen benut om uw vraag/verzoek te beantwoorden, uw gegevens worden niet verder opgeslagen.
Rechten
- Historisch beeldmateriaal Utrecht: Ā© Het Utrechts Archief, tenzij anders vermeldt.
- Fotomateriaal Oudegracht 18, Oudegracht 20, Oudegracht 80, Oudegracht 158: Ā© Anna van Kooij.
Sporen van Slavernij Utrecht van Kosmopolis Utrecht is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel 4.0 Internationaal-licentie.
Gebaseerd op een werk op https://sporenvanslavernijutrecht.nl.