Stadswandeling

Met een gids bezoekt u plekken in het oude centrum van Utrecht waar zichtbaar wordt hoe de stad en haar (vroegere) bewoners op diverse manieren verbonden zijn met de geschiedenis van slavernij en de mondiale handel in slaafgemaakten.

In de agenda en in het overzicht onderaan deze pagina vindt u de data waarop een Standaard Tour gepland staat. Deze Standaard Tour wordt een paar keer maand aangeboden op donderdag en/of zondag.
U kunt (voor meer personen) reserveren zolang er plaatsen beschikbaar zijn. Een wandeling gaat door wanneer er minimaal 6 deelnemers zijn. Aanvullende informatie over de wandeling ontvangt u direct na reservering. Uiterlijk een dag van te voren hoort u of de wandeling wel of niet doorgaat.

In de schuiftabel hieronder vindt u beknopte informatie over de verschillende wandelingen. Mocht u zeker willen zijn dat er plaats is voor uw groep of gaat uw voorkeur uit naar een andere datum en/of tijd dan in de agenda aangegeven, kies dan n plaats van de Standaard Tour voor een Tour op Maat.
Voor meer informatie en het aanvragen van een Tour op Maat kunt u gebruik maken van dit mailformulier.

Bekijk ook onze algemene voorwaarden.

For English speakers a Traces of Slavery city walk with an English speaking guide is available on request. For information and reservations please mail us using our mail form.

Verschuif de tabel voor alle informatie >>

typeaanvangduur (min.)korte omschrijvingaanmeldingmin/max. deelnemersprijs p.p.
standaard donderdag17:3090kennismaking met het in Utrecht zichtbare slavernijverledenvia agenda6 / 25€ 10
standaard zondag11:0090 kennismaking met het in Utrecht zichtbare slavernijverleden via agenda 6 / 25 € 10
thematischOp aanvraag hetzij zondag 11:00u of donderdag 17:30u90Wandeling specifiek gericht op een of meer van de volgende thema’s: zwarte aanwezigheid, De rol van de kerk, universiteitsgebouwen, Thematische wandelingen kun je als groep reserveren.informatie en boeking via de mail 6 / 25 € 10
tour op maatop afspraakDe wandeling wordt naar wens ingericht (standaard, thema, of combinatie). Duur en inhoud in overleg.informatie en boeking via mailprijs, duur en deelname in overleg

Komende evenementen

apr 2024

Tour Donderdag ENGLISH SPOKEN – 25 april 2024 om 17:30 - 19:00