Stadswandeling

Met een gids bezoekt u plekken in het oude centrum van Utrecht waar zichtbaar wordt hoe de stad en haar (vroegere) bewoners op diverse manieren verbonden zijn met de geschiedenis van slavernij en de mondiale handel in slaafgemaakten.

In de schuiftabel hieronder vindt u beknopte informatie over de verschillende wandelingen. In de agenda en in het overzicht onderaan deze pagina vindt u de data waarop een Standaard Tour gepland staat. Deze Standaard Tour wordt vier keer per maand aangeboden: 2 keer op donderdag en 2 keer op zondag. *
U kunt (voor meer personen) reserveren zolang er plaatsen beschikbaar zijn. Een wandeling gaat door wanneer er minimaal 6 deelnemers zijn. Aanvullende informatie over de wandeling ontvangt u direct na reservering. Uiterlijk een dag van te voren hoort u of de wandeling wel of niet doorgaat.

Mocht u zeker willen zijn dat er plaats is voor uw groep of gaat uw voorkeur uit naar een andere datum en/of tijd dan in de agenda aangegeven, kies dan voor een Tour op Maat.
Voor meer informatie en het aanvragen van een Tour op Maat kunt u gebruik maken van dit mailformulier.

*In de maanden juli en augustus kunt u een Tour op Maat voor minimaal 6 personen aanvragen via bovenstaand formulier. Er zijn in deze twee maanden geen Standaard Tours via de agenda te boeken. Vanaf september worden er weer Standaard Tours aangeboden; deze verschijnen binnenkort in de agenda.

Bekijk ook onze algemene voorwaarden.

For English speakers a Traces of Slavery city walk with an English speaking guide is available on request. For information and reservations please mail us using our mail form.

Verschuif de tabel voor alle informatie >>

typeaanvangduur (min.)korte omschrijvingaanmeldingmin/max. deelnemersprijs p.p.
standaard donderdag17:3090kennismaking met het in Utrecht zichtbare slavernijverledenvia agenda6 / 25€ 10
standaard zondag11:0090 kennismaking met het in Utrecht zichtbare slavernijverleden via agenda 6 / 25 € 10
thematischOp aanvraag hetzij zondag 11:00u of donderdag 17:30u90Wandeling specifiek gericht op een of meer van de volgende thema’s: zwarte aanwezigheid, De rol van de kerk, universiteitsgebouwen, Thematische wandelingen kun je als groep reserveren.informatie en boeking via de mail 6 / 25 € 10
tour op maatop afspraakDe wandeling wordt naar wens ingericht (standaard, thema, of combinatie). Duur en inhoud in overleg.informatie en boeking via mailprijs, duur en deelname in overleg

Komende evenementen

Geen Evenementen